Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τα φαινόμενα φοροδιαφυγής, λαθρεμπορίου και διαφθοράς, διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9».

«Θα είμαστε σε μία διαρκή σύγκρουση» ξεκαθάρισε και εξήγησε ότι «η φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο και η διαφθορά ψάχνουν συνεχώς να βρουν νέους τρόπους για να συνεχίσουν αυτό που είχαν ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια»

«Είναι δεδομένο ότι υπάρχει ισχυρή πολιτική βούληση για να συγκρουστούμε με αυτά τα φαινόμενα και όσα που βλέπετε το τελευταίο διάστημα, αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου» συνέχισε, στο ίδιο ύφος.

Αναφερόμενος στα φαινόμενα φοροδιαφυγής, σημείωσε πως «δυστυχώς, κάποιοι επιχειρηματίες θέλησαν να παίξουν με τη φωτιά» και έστειλε το μήνυμα ότι «η πολιτεία δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε φαινόμενα βίας ή εκφοβισμού».

Προειδοποίησε επίσης, ότι «όσοι εμποδίζουν τον έλεγχο ή προσπαθούν να παρεμποδίσουν και να εκφοβίσουν τους ελεγκτές, να ξέρουν ότι έχουν κλείσει “συμβόλαιο” για να κατασκηνώσουμε στα καταστήματά τους». «Θα στοχοποιηθούν τα μαγαζιά τους και όσοι δημιουργούν προβλήματα, θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου» δήλωσε, καταλήγοντας.

Facebook Comments