Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, και σε συνέχεια της παράδοσης άνω των 20 χρόνων, η Αίθουσα Τέχνης Αγκάθι Κartάλος εγκαινίασε την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, την καθιερωμένη έκθεση με έργα των συνεργατών της γκαλερί Κωστή Γεωργίου, Αντώνη Απέργη, Χρίστου Καρά, Δημήτρη Μυταρά, Σωτήρη Σόρογκα και Αλέκου Φασιανού και παράλληλα καλωσόρισε το νέο έτος με την κοπή 6 πιτών, καθεμία από τις οποίες επεφύλασσε ένα σπάνιο χαρακτικό ενός εκάστου των έξι καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην έκθεση.
 
Πλήθος καλλιτεχνών και δημοσιογράφων βρέθηκαν στην γκαλερί «Αγκάθι Κartάλος», μεταξύ των οποίων η Ελένη Ράντου, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ο Κωστής Γεωργίου, ο Κωνσαντίνος Μαρκουλάκης, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Ντίνος Καρύδης, η Μαρία Νικόλτσιου, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, ο Ντίνος Αυγουστίδης, η Λήδα Ματσάγγου και πολλοί ακόμη φίλοι της γκαλερί. 
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η έκθεση, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου περιλαμβάνει από τρία έως πέντε έργα κάθε καλλιτέχνη, μικρά και μεγάλα, όλα σε λάδι και όλα καινούργιες τους δουλειές.
 
Νεκρές φύσεις του Αντώνη Απέργη, ανθρωποκεντρικά του Χρίστου Καρά, γυναίκες του Δημήτρη Μυταρά, τοπία με πέτρες του Σωτήρη Σόρογκα, εκρηκτικά χρώματα σε ουτοπικά τοπία του Κωστή Γεωργίου καθώς και ένα έργο του Αλέκου Φασιανού. Ακόμη, εκτίθενται δυο γλυπτά από τη νέα δουλειά του διεθνούς φήμης εικαστικού Κωστή Γεωργίου, τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό στο πλαίσιο της έκθεσης. 
 

Facebook Comments