Για περισσότερους από 15 μήνες η κυβέρνηση εξαγγέλει προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ για άνεργους πτυχιούχους, ΜμΕ υφιστάμενες, καινοτόμες και νέες αλλά ούτε ένα ευρώ δεν έχει πέσει στην πραγματική οικονομία λόγο της ιδεοληψίας της κυβέρνησης αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

“Το ΕΣΠΑ δεν είναι εργαλείο για δημόσια έργα αλλά για να ενισχύσει τις επιχειρήσεις” δήλωσε η τομεάρχης Ανάπτυξης Ντόρα Μπακογιάννη και συμπλήρωσε ότι όταν αλλάξει η κυβέρνηση στον τόπο, θα ενισχυθούν οι δημόσιες υπηρεσίες για να περάσουν χρήματα στην πραγματική οικονομία. “Από εξαγγελίες και εκδηλώσεις πάει καλά η κυβέρνηση αλλά δεν πιστεύουν στην ελεύθερη οικονομία και δεν πρόκειται να δώσουν χρήματα ” συμπλήρωσε.

Έχασαν και χάνουν χρήματα από το πρόγραμμα Γιούνκερ και από τομεακά προγράμματα όπως της αλιείας με απαντήσεις που δίνουν οι ελληνικές αρχές “σκάνδαλο” προς ευρωπαικούς θεσμούς ότι δεν μπορούν να απορροφήσουν τα χρήματα λόγω αδυναμίας καταγγέλουν η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη και ο αναπληρωτής τομεάρχης για θέματα ΕΣΠΑ Χρήστος Δήμας.

 

Facebook Comments