ΝΔ: «Άλλη μια φορά η κυβέρνηση επιχειρεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό»

3 λεπτά ανάγνωση
20 Φεβρουαρίου 2017

«Άλλη μια φορά η κυβέρνηση επιχειρεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό. Άλλη μία ημερομηνία πέρασε χωρίς συμφωνία. Και μάλιστα με απροσδιόριστο το χρόνο της ολοκλήρωσής της. Όλα παραπέμπονται για το μέλλον», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχετικά με την σημερινή απόφαση του Eurogroup.

Η Πειραιώς υπενθυμίζει ότι η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει πριν από ένα χρόνο και σημειώνει πως «σήμερα, η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την επιστροφή των θεσμών στην Ελλάδα. Και ενώ η οικονομία βουλιάζει…»

Η ΝΔ λέει επίσης ότι η επιστροφή των θεσμών συνοδεύεται από πρόσθετες υποχωρήσεις, επώδυνα μέτρα και διαπραγματευτικές ήττες της κυβέρνησης.

«Με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, για αρκετά χρόνια. Με πρόσθετα μέτρα λιτότητας στο φορολογικό και το συνταξιοδοτικό, άμεσης νομοθέτησης, ακόμη και για μετά τη λήξη του προγράμματος το 2018. Και φυσικά, χωρίς κάποια κουβέντα για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση. Με λίγα λόγια, το κόστος της καθυστέρησης και της ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι οδυνηρό για τους πολίτες», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μπάρκας: «Ζητάμε εκλογές για να ξεδιαλύνουμε μια σειρά ζητημάτων που αφορά το Κράτος Δικαίου και το Σύνταγμα της χώρας»

Ο Κώστας Μπάρκας επανέφερε το αίτημα για εκλογές, επικαλούμενος ζητήματα Κράτους Δικαίου

Ν. Παππάς: «Επικίνδυνη για τη Δημοκρατία η άποψη του Μητσοτάκη για το ασυμβίβαστο»

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε «επικίνδυνη για τη Δημοκρατία» την άποψη του Κυριάκου

Κ. Πιερρακάκης: «Τεράστιος κίνδυνος» ενεργειακής κρίσης

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης προειδοποιεί για τεράστιο κίνδυνο στην οικονομία και ζητά στήριξη