Η συγκυβέρνηση κατήργησε τον νόμο για την πώληση της Μικρής ΔΕΗ και φέρνει νόμο που πουλάει την μισή ΔΕΗ καταγγέλλουν συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ! Στην παρουσίαση των θέσεών τους έφεραν αποσπάσματα από δηλώσεις του πρωθυπουργού το καλοκαίρι του 2014 που έλεγε οτι η πώληση της επιχείρησης είναι ένα εθνικό έγκλημα κατά της οικονομίας και ότι εάν έρθει στην εξουσία θα προκαλέσει δημοψήφισμα!!!

Δεν έχει κανένα νόημα και ουσία τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ αλλά το τι θα γίνει με την περιουσία της κοινωνίας δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιωργος Αδαμίδης, επεσήμανε ωστόσο ότι η κυβέρνηση ψεύδεται και εκτός από τις λιγνιτικές μονάδες θα πουλήσει και ορυχεία και υδροηλεκτρικά εργοστάσια! Αν πουλήσουν τις καλές λιγνιτικές μονάδες η διοίκηση της επιχείρησης θα έχει και ποινικές ευθύνες. Σταθάκης και Τσακαλώτος λένε ψέμματα σε βουλευτές και κοινωνία είπε.

Όσον αφορά τις κινητοποιήσεις, στις 7 Απριλίου θα υπάρχει γενικό συλλαλητήριο στην Κοζάνη, θα ακολουθήσουν ενημερώσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας με το video του πρωθυπουργού με τα όσα έλεγε σε Αμύνταιο, Κοζάνη και βουλή για την ΔΕΗ!!!

Θέατρο τα όσα λέει Τσακαλώτος, Σκουρλέτης, Σταθάκης και Πρωθυπουργός που παίζουν και αλληλοδιαψεύδονται ώστε να την βουλιάξουν και να την ξεπουλήσουν δήλωσε ο Γραμ. της ΓΕΝΟΠ Αντώνης Καρράς. Προκαλούσαν παραπέμποντας τον κόσμο να μην πληρώνει δήλωσε και έφεραν χρέη 2,7δισ € λίγο πριν την χρεοκοπήσουν. Αν θέλει να βοηθήσει ο πρόεδρος της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκης να παραιτηθεί!!

Facebook Comments