Το ήθος και το ύφος του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη είναι, δυστυχώς, γνωστά στο πανελλήνιο και ειδικά σε όσους Εργάζονται στο χώρο της Υγείας.

Με πρακτικές ψυχολογικού εκφοβισμού προσπαθεί να σπιλώσει και να φιμώσει κάθε φωνή που αντιστέκεται στην προσπάθειά του να εξυπηρετήσει δικές του προσωπικές και πολιτικές σκοπιμότητες, κάνοντας «μικροπολιτική» στις πλάτες Εργαζομένων, όπως κάνει και στην περίπτωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, αδιαφορώντας για τις συνέπειες στις ζωές απλών ανθρώπων.

Για την προσωπική επίθεσή του απέναντί μου, χρησιμοποιώντας απροκάλυπτα ψέματα, συκοφαντίες και χυδαίους χαρακτηρισμούς, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και κατασκευάζοντας σενάρια, θα λογοδοτήσει εκεί που πρέπει.

Αυτονόητο είναι ότι δεν πρόκειται να σταματήσω να αναδεικνύω όσα προφανώς τον ενοχλούν:

Σκοπίμως δεν απαντά για το μέλλον των θέσεων εργασίας μας.

Σκοπίμως δεν απαντά για την στοχοποίηση που έχουμε δεχθεί με ένα πόρισμα κατασκευασμένο στα μέτρα του για να πλήξει τους Εργαζομένους του Οργανισμού, Εργαζομένους που δουλεύουν και εργάζονται στην πρώτη γραμμή της Δημόσιας Υγείας και βεβαίως είναι ενταγμένοι όπως προβλέπει ο νόμος από την πρώτη στιγμή στο Ενιαίο Μισθολόγιο.

Σκοπίμως  δεν αναγνωρίζει τα εργασιακά και μισθολογικά τους δικαιώματα στους Ιατρούς και Νοσηλευτές μας που εργάζονται στις ΜΕΘ όλης της χώρας, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και προσφέροντας ακούραστα στο κοινωνικό σύνολο.

Σκοπίμως αγνοεί συγκεκριμένες καταγγελίες για παράτυπες δαπάνες Εκατομμυρίων Ευρώ, προσποιούμενος ότι επί των ημερών του είναι καλά καμωμένες και για όλα τα άλλα μας φταίνε οι άλλοι.

Οι Εργαζόμενοι του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.  δεν είμαστε και ούτε θα γίνουμε υπάλληλοι ενός κατώτερου Θεού επειδή έτσι το θέλει ο ίδιος.

Θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι αξίες και η αξιοπρέπεια του καθενός είναι δυσανάλογες των ψεμάτων και των συκοφαντιών που εκστομίζει. Αυτές είναι οι δικές του αξίες. Αξίες βασισμένες σε κατασκευασμένα ψεύδη. Με αυτά έχει αποφασίσει να πορεύεται. Εμείς δεν θα τον ακολουθήσουμε. 

Αυτά τα ολίγα και έρχεται συνέχεια…

Σταμάτης Πουλής

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ

Facebook Comments