Με άγριες διαθέσεις πήγε η Φώφη Γεννηματά στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρωθυπουργός της είπε: «Το γεγονός ότι μας δίνεται ως χώρα κάποιος χρόνος, χωρίς αυτή την πίεση, μία ανάσα να μπορέσουμε να στοχαστούμε το μέλλον της χώρας και τις διαφωνίες μας και τις συμφωνίες μας είναι καλό».

«Θα τη βγάλουμε και θα σε πάρω μαζί με το Γιώργο να πάμε στο Καστελόριζο», της απάντησε ο πρωθυπουργός.  Δοκιμάστηκαν όλα και τα μεγάλα λόγια, του είπε η κ. Γεννηματά. «Από εδώ και πέρα υπάρχει ένας δρόμος, ο δρόμος της εξόδου από την κρίση και όχι της επιστροφής πίσω», απάντησε ο πρωθυπουργός.

«Άλλωστε με έχεις καλέσει και στο συνέδριο», ανέφερε ο κ. Τσίπρας. «Βεβαίως. Θα έρθεις;», ρώτησε η κ. Γεννηματά, με τον πρωθυπουργό να το αφήνει ανοικτό, ανάλογα με τις υποχρεώσεις που θα έχει στο τέλος του μήνα, οπότε και πραγματοποιείται το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Καλά, δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε γιατί τη θηλιά στον λαιμό μας την έχεις βάλει. Οπότε…», ήταν η απάντηση της κ. Γεννηματά για να πάρει εκ νέου τον λόγο ο πρωθυπουργός λέγοντας: «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω. Σε ένα χρόνο θα σας βγάλω και θα σε πάρω μαζί με το Γιώργο να πάμε στο Καστελόριζο», της απάντησε, επαναλαμβάνοντας ότι στόχος είναι η έξοδος από τα μνημόνια.

«Δοκιμάστηκαν όλα και τα μεγάλα λόγια» του είπε η κ. Γεννηματά.

«Από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο ο δρόμος εξόδου από την κρίση», απάντησε ο κ.Τσίπρας.

Facebook Comments