Bank of America: Αυξημένα κατά 43% τα κέρδη του δ΄3μηνου

1 λεπτό ανάγνωση
13 Ιανουαρίου 2017

Αύξηση κερδών κατά 43% ανακοίνωσε η Bank of America Corp. για το δ΄ τρίμηνο του 2016, ξεπερνώντας ταυτόχρονα τις εκτιμήσεις των αναλυτών, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ειδικότερα, ο τραπεζικός κολοσσός ανακοίνωσε κέρδη 4,7 δισ. δολ. για το προηγούμενο τρίμηνο από 3,28 δισ. δολ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 40 cents από 27 cents, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters για κέρδη 38 cents ανά μετοχή.

Τα έσοδα ανήλθαν σε 19,99 δισ. δολ. από 19,58 δισ. δολ. ένα χρόνο νωρίτερα, με τις μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών να είναι στα 20,85 δισ. δολ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ράλι του χρυσού και η σαφή απόδειξη της διάβρωσης της εμπιστοσύνης στις ΗΠΑ λόγω Τραμπ

Η  «μανία» για το χρυσό και το ισχυρό ράλι που καταγράφει φέτος,

Ιστορικό ρεκόρ: Ο χρυσός ξεπερνά τα $4.000 – Η πολιτική θύελλα στις ΗΠΑ και ο ρόλος Τραμπ

Πριν από δύο χρόνια, ο χρυσός διαπραγματευόταν κάτω από τα 2.000 δολάρια

BofA: Νέο re-rating για τις ελληνικές τράπεζες – Αναβαθμίζει τιμές στόχους και βλέπει τέλος στις πιέσεις των καθαρών τόκων

Η Bank of America εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξη για τις προοπτικές των ελληνικών