Βαρύ το κατηγορητήριο της UEFA για την ΑΕΚ

3 λεπτά ανάγνωση
28 Νοεμβρίου 2018

Η UEFA ενημέρωσε επίσημα πως άνοιξε ο φάκελος για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ. Το κατηγορητήριο για την Ένωση είναι αρκετά βαρύ, όπως άλλωστε αναμενόταν. Η Πειθαρχική Επιτροπή πρόκειται να συνεδριάσει στις 13 Δεκεμβρίου.

O φάκελος σαφώς συνοδεύεται με την αναλυτικότατη έκθεση του Υπεύθυνου Ασφαλείας της UEFA ο οποίος μάλιστα αναφέρεται και στη συμμετοχή οπαδών άλλης ελληνικής ομάδας μαζί με Πολωνούς στην κερκίδα των Ολλανδών. Βάσει της πρώτης εικόνας του κατηγορητηρίου η κατάσταση για την ΑΕΚ είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι άνθρωποί της ήδη ετοιμάζουν την υπερασπιστική της γραμμή.

Όσον αφορά την πιθανή τιμωρία δεν μπορεί να γίνει ακόμη και τώρα κάποια εκτίμηση κι αυτό γιατί όπως είναι γνωστό ο Πειθαρχικός Κώδικας της UEFA δεν έχει συγκεκριμένες τιμωρίες για τα εκάστοτε άρθρα για τα οποία κατηγορείται κάποια ομάδα.

To κατηγορητήριο της ΑΕΚ:
-Ρίψη αντικειμένων
-Πυροτεχνήματα
-Εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο
-Διατάραξη κερκίδας
-Ανεπαρκής οργάνωση
-Παράνομο πανό
-Διάδρομοι μπλοκαρισμένοι

Πηγή: sport-fm

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ είναι ξανά μεγάλη αγωνιστικά και ο Ολυμπιακός μόνιμα καλύτερος όλων

Ένα ντέρμπι με συγκλονιστικό φινάλε, μεγάλη ένταση και άφθονο παρασκήνιο ολοκληρώθηκε χωρίς

COSMOTE TV: Πλούσια ποδοσφαιρική δράση με το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Η εβδομάδα 30/1-5/2 φέρνει κρίσιμα ποδοσφαιρικά «ραντεβού» για τη Stoiximan Super League

Σημαντική άνοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο: 8η η Ελλάδα στο UEFA ranking 2025/26

H Ελλάδα σκαρφάλωσε-από την 9η- στην 8η θέση της τρέχουσας κατάταξης της