BP: Ζημίες $2,25 δισ. στο β΄3μηνο

2 λεπτά ανάγνωση
26 Ιουλίου 2016

Ζημιές ανακοίνωσε στο β΄ τρίμηνο η BP Plc, εξαιτίας μιας χρέωσης πολλών δισ. δολαρίων που σχετίζεται με την έκρηξη στον Κόλπο του Μεξικού το 2010 και την διαρροή πετρελαίου.

Ο βρετανικός ενεργειακός κολοσσός ανακοίνωσε ότι το κόστος αντικατάστασης των ζημιών –ένας αριθμός αντίστοιχος με τα καθαρά κέρδη που ανακοινώνουν οι αμερικανικές πετρελαϊκές εταιρείες- διαμορφώθηκε στα 2,25 δισ. δολάρια σε σχέση με τις ζημιές των 6,27 δισ. δολαρίων πριν από ένα χρόνο.

Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα όπως τα έσοδα από τις πωλήσεις και οι χρεώσεις για απομειώσεις, τα επαναλαμβανόμενα κέρδη της εταιρείας διαμορφώνονται στα 720 εκατ. δολάρια και ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών για 839 εκατ. δολάρια.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: Επίτευξη στόχων για το 2025 με προσαρμοσμένο EBITDA στα €2 δισ. και καθαρά κέρδη στα €0,45 δισ.

Η ΔΕΗ κατέγραψε ισχυρές επιδόσεις για ένα ακόμη έτος επιτυγχάνοντας τους στόχους

Allwyn: Ισχυρή κερδοφορία το 2025 με έσοδα €4,11 δισ. και EBITDA €1,58 δισ.

Η Allwyn International ανακοίνωσε ισχυρά αποτελέσματα για το 2025.

Εθνική Τράπεζα: Κέρδη μετά φόρων €1,3 δισ. το 2025

Κέρδη μετά από φόρους ύψους €1,3 δισ. κατέγραψε ο όμιλος της Εθνικής