Βρετανία: Αναστέλλεται η προεκλογική εκστρατεία μετά την επίθεση

3 λεπτά ανάγνωση
4 Ιουνίου 2017

Στην αναστολή της προεκλογικής εκστρατείας στη Βρετανία προχωρά η κυβέρνηση μετά την νέα τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Την αναστολή της προεκλογικής εκστρατείας επιβεβαίωσαν με ανακοίνωσή τους οι Τόρις. Η επίθεση σημειώθηκε μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα ακυρώσει μια προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή προεκλογική της συγκέντρωση και ο Τζέρεμι Κόρμπιν, ο επικεφαλής των Εργατικών, αναμένεται να κάνει το ίδιο για μια ομιλία του. Μετά την τρομοκρατική επίθεση της 22ας Μαΐου στο Μάντσεστερ η προεκλογική εκστρατεία είχε ανασταλεί για τρεις ημέρες.

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αναπτύξει επιπλέον δυνάμεις στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε το το Σάββατο βράδυ, ανακοίνωσε στο μεταξύ ο αναπληρωτής διοικητής της Σκότλαντ Γιάρντ Μαρκ Ρόουλι.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί οι αγορές ποντάρουν ξανά στην Ευρώπη

Οι ευρωπαϊκές μετοχές προσελκύουν ιστορικές εισροές κεφαλαίων, καθώς διεθνή funds ενισχύουν επιθετικά

Τράπεζα Πειραιώς: Ανθεκτική οικονομική ανάπτυξη σε μια εποχή στρατηγικής αναδιάταξης και αυξημένης αβεβαιότητας

Η επαναφορά της διπλωματίας μειώνει τη διεθνή αβεβαιότητα, περιορίζοντας την άνοδο του

2026: Η γεωπολιτική της διαίσθησης και η πραγματικότητα του πεδίου

Έχοντας ήδη διανύσει τον πρώτο ενάμιση μήνα του 2026, η φυσιογνωμία του