Deutsche Telekom: Στα €9,96 δισ. τα κέρδη του 4ου 3μηνου

2 λεπτά ανάγνωση
23 Φεβρουαρίου 2023
Editorial use only in direct correlation with Deutsche Telekom AG. / Nur zur redaktionellen Verwendung im direkten Zusammenhang mit Diensten der Deutschen Telekom AG.

Καλύτερα των εκτιμήσεων κινήθηκαν τα κέρδη τέταρτου τριμήνου της Deutsche Telekom, με την εταιρεία να επισημαίνει την αύξηση των πελατών της στη Γερμανία και τις ισχυρές επιδόσεις της θυγατρικής της T-Mobile US προβλέποντας μικρή αύξηση της κερδοφορίας της και φέτος.

Ειδικότερα, ο γερμανικός γίγαντας των τηλεπικοινωνιών ανακοίνωσε κέρδη EBITDA ύψους 9,96 δισ. ευρώ στο τελευταίο τρίμηνο του 2022, ξεπερνώντας ελαφρώς την εκτίμηση για 9,9 δισ. που είχαν κάνει αναλυτές σε έρευνα του Reuters.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο τζίρος της Deutsche Telekom στα 29,8 δισ. ευρώ έχασε οριακά την πρόβλεψη για 30 δισ. αν και αυξημένος κατά 4% από την ίδια περίοδο ένα χρόνο νωρίτερα.

Για το σύνολο του 2022, η Telekom παρουσίασε έσοδα 114,4 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 6,1% από το προηγούμενο έτος και προσαρμοσμένα EBITDA AL 40,2 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 7,7%.

Για φέτος, ο όμιλος δήλωσε ότι αναμένει προσαρμοσμένο EBITDA AL περίπου 40,8 δισ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

BP: Κέρδη-έκπληξη στο α’ τρίμηνο – Στα $3,2 δισ. πάνω από τις εκτιμήσεις

Ισχυρότερα των προβλέψεων οικονομικά αποτελέσματα ανακοίνωσε η BP για το πρώτο τρίμηνο,

Wells Fargo: Άνοδος κερδών στα $5,25 δισ. με ώθηση από αγορές και τόκους

Η Wells Fargo κατέγραψε βελτιωμένα αποτελέσματα στο πρώτο τρίμηνο του 2026, με

JPMorgan: Κερδοφορία πάνω από τις εκτιμήσεις με στήριξη από trading

Η JPMorgan Chase ανακοίνωσε ισχυρά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο, καταγράφοντας αύξηση