Δημοσκόπηση στην Περιφέρεια Αττικής: H ΝΔ κινείται από 32% έως 35% και ο ΣΥΡΙΖΑ από 12% έως 15%

3 λεπτά ανάγνωση
16 Δεκεμβρίου 2022

Ένα ενδιαφέρον κείμενο σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ διαβάσαμε στη στήλη Big mouth του powergame.gr.

Tο δημοσίευμα επικεντρώνεται στην απήχηση του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος «παίζει χωρίς αντίπαλο», αλλά και στις τάσεις των κομμάτων στην Αττική.

Διαβάστε την ανάρτηση του powergame.gr:

Περί τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ολοκληρώθηκε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε σε πολύ μεγάλο δείγμα στα όρια της Περιφέρειας Αττικής. Εκτός από την απήχηση του περιφερειάρχη Πατούλη (που παίζει χωρίς αντίπαλο), η έρευνα κατέγραψε και τις τάσεις των κομμάτων στην Αττική. Οφείλω να σας πω ότι το αποτέλεσμα εξέπληξε μέχρι και μένα, που κι αν έχω δει δημοσκοπήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στο αστάθμητο δείγμα η ΝΔ κινείται από 32% έως 35% και ο ΣΥΡΙΖΑ από 12% έως 15%. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Άλλωστε, εδώ που τα λέμε, και στις πανελλαδικές, σχεδόν σε όλες στο αστάθμητο δείγμα ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται κάτω από την περιοχή του 20%. Ωστόσο, οι δημοσκόποι, θεωρώντας ότι υπάρχει υποεκπροσώπηση ΣΥΡΙΖΑίων, ρίχνουν 6%-8% στον δημοσκοπικό κουβά, με αποτέλεσμα να βλέπουμε ποσοστά της τάξεως του 23%-25%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη