Δ. Παπανώτας: «Αν μου έκανε την τιμή ο Αλέξης Τσίπρας θα ήμουν στο κόμμα του»

1 λεπτό ανάγνωση
21 Οκτωβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Δημήτρης Παπανώτας προκάλεσε αίσθηση με τη δήλωσή του ότι «αν μου έκανε την τιμή ο Αλέξης Τσίπρας, θα ήμουν στο κόμμα του», αφήνοντας να εννοηθεί πως βλέπει θετικά τη νέα πολιτική πρωτοβουλία του πρώην πρωθυπουργού.

Με το γνώριμο ειρωνικό του ύφος, ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε ότι «ο Τσίπρας έχει ξαναβάλει τη φαντασία στην πολιτική σκηνή, κάτι που λείπει χρόνια», προσθέτοντας πως «αν μη τι άλλο, δίνει τροφή για συζήτηση και ανατροπές σε ένα τοπίο που είχε καταντήσει βαρετό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τι γλυτώσαμε το 2015

Για να καταλάβετε από τι γλυτώσαμε το 2015 και ποιος βραβεύτηκε σήμερα,

ΔΝΤ: Παράδειγμα για άλλες χώρες η μεταρρύθμιση της φορολογικής διοίκησης στην Ελλάδα

Έκθεση του ΔΝΤ αναγνωρίζει τη μεταρρύθμιση της φορολογικής διοίκησης ως βασικό παράγοντα

Κ. Ζαχαριάδης: «Θεωρώ αδιανόητο να είμαι στις επόμενες εκλογές σε διαφορετικό ψηφοδέλτιο με τους Φάμελλο, Τσίπρα, Αχτσιόγλου, Χαρίτση…»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης έστειλε μήνυμα υπέρ της ευρύτερης συνεργασίας στον χώρο της