Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από τη ΝΔ

2 λεπτά ανάγνωση
27 Ιανουαρίου 2022

Πυρά κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία μετά τις δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο του Open ότι το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης. Μάλιστα η ΝΔ επιπλήττει τον κ. Ανδρουλάκη κάνοντας λόγο για ασυμβίβαστες επιλογές ως προς τη στήριξη της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ και της ταυτόχρονης εναντίωσης στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Ακούσαμε απόψε τον κ.Ανδρουλάκη, από τη μία να λέει ότι το ΚΙΝΑΛ υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και από την άλλη να υποστηρίζει ότι δεν είναι ώρα τώρα να γίνουν εκλογές.

Το πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο μόνο ο ίδιος το ξέρει. Τελικά η αυτόνομη πορεία αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη όταν δεν μένει σύνθημα, αλλά πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Αναστέλλει την κομματική ιδιότητα του Γ. Παναγόπουλου μετά την έρευνα για το Ξέπλυμα

O Γραμματέας της Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ, Α. Σπυρόπουλος, με επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ

Ά. Πορτοσάλτε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι… τρεις συσκευασίες σε ένα περιτύλιγμα»

Η αιχμηρή διατύπωση του Άρη Πορτοσάλτε περιγράφει εύστοχα τη σημερινή εικόνα του

Ο Κ. Μητσοτάκης ανοίγει το παιχνίδι της επόμενης κυβέρνησης – Το μήνυμα στο ΠΑΣΟΚ

Με φόντο τη Συνταγματική Αναθεώρηση και τη διεθνή αστάθεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης