Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από τη ΝΔ

2 λεπτά ανάγνωση
27 Ιανουαρίου 2022

Πυρά κατά του Νίκου Ανδρουλάκη εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία μετά τις δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο του Open ότι το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης. Μάλιστα η ΝΔ επιπλήττει τον κ. Ανδρουλάκη κάνοντας λόγο για ασυμβίβαστες επιλογές ως προς τη στήριξη της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ και της ταυτόχρονης εναντίωσης στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Ακούσαμε απόψε τον κ.Ανδρουλάκη, από τη μία να λέει ότι το ΚΙΝΑΛ υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και από την άλλη να υποστηρίζει ότι δεν είναι ώρα τώρα να γίνουν εκλογές.

Το πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο μόνο ο ίδιος το ξέρει. Τελικά η αυτόνομη πορεία αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη όταν δεν μένει σύνθημα, αλλά πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Παππάς για Α. Τσίπρα: «Είναι ο ολετήρας της Αριστεράς – Δεν έχει μάθει από τα λάθη του»

Ο Πέτρος Παππάς επιτέθηκε σκληρά στον Αλέξη Τσίπρα. Τον χαρακτήρισε «ολετήρα της

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη

Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη, κατά Τσίπρα, κατά ΠΑΣΟΚ

«Ανδρουλάκης μαινόμενος»! (κατά του Μητσοτάκη, κατά του Τσίπρα, κατά της συνεργασίας με