Δύο χρόνια χωρίς τη Φώφη Γεννηματά

5 λεπτά ανάγνωση
25 Οκτωβρίου 2023
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Πριν από δυο χρόνια η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή στον «Ευαγγελισμό» μετά από μακροχρόνιο αγώνα κατά του καρκίνου.

Πορεύθηκε με ευγένεια και πολιτικό πολιτισμό, αφήνοντας το στίγμα της στην πολιτική ζωή της χώρας.

Στο Α’ Νεκροταφείο συγγενείς και φίλοι τίμησαν σήμερα (25/10) τη μνήμη της. Η απώλειά της βύθισε σε πένθος όλη τη χώρα και όχι μόνο τους δικούς της ανθρώπους.

Στο μνημόσυνο ήταν παρόντες ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Γιώργος Παπανδρέου, πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργοί, βουλευτές, απλοί φίλοι και φυσικά η οικογένειά της.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης, λίγο μετά την τέλεση του μνημόσυνου, είπε χαρακτηριστικά ότι  η Φώφη Γεννηματά άφησε μια πλούσια κληρονομιά και πάνω σε αυτή την παρακαταθήκη βαδίζει και σήμερα το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Παππάς για Α. Τσίπρα: «Είναι ο ολετήρας της Αριστεράς – Δεν έχει μάθει από τα λάθη του»

Ο Πέτρος Παππάς επιτέθηκε σκληρά στον Αλέξη Τσίπρα. Τον χαρακτήρισε «ολετήρα της

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη

Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη, κατά Τσίπρα, κατά ΠΑΣΟΚ

«Ανδρουλάκης μαινόμενος»! (κατά του Μητσοτάκη, κατά του Τσίπρα, κατά της συνεργασίας με