Έξαλλη η Τσαπανίδου με τον Ζαχαράτο – Τί έχει συμβεί

3 λεπτά ανάγνωση
26 Ιουνίου 2023
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Το σκετς, με χαρακτήρα επιθεώρησης, του Τάκη Ζαχαράτου στον ΑΝΤ1, προκάλεσε την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου.




 

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, στον “αέρα” του ΑΝΤ1, είπε προς τον Νίκο Χατζηνικολάου: “Μου στείλανε για το περίφημο βίντεο με τον κωμικό (δεν τον κατονόμασε), με το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε φράσεις που δεν είναι χιούμορ, δεν είναι σάτιρα, αλλά είναι βαριά σεξιστικό”.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε: “Είστε υπερβολική, είστε υπερβολική. Έχω δεχθεί και εγώ τέτοιου είδους σάτιρα, άπειρες φορές”.

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως “όταν μου είπατε ότι υπήρξε χιουμοριστικό βίντεο γέλασα, και είπα ήρθε η σειρά μου και καλοδεχούμενο. Αλλά μου μεταφέρονται εκφράσεις που δεν συνιστούν σάτιρα, αλλά είναι σεξιστικές εκφράσεις, χυδαίες λέξεις. Δεν το έχω δει και κρατάω μια επιφύλαξη”.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε πως δεν είχε χυδαίες εκφράσεις και είχε επιθεωρησιακό χαρακτήρα. Πρόσθεσε δε πως “εγώ έχω υποστεί πολύ χειρότερα”.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Στις 11,9 μονάδες η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ – Το 59% δεν θα ψήφιζε το κόμμα Καρυστιανού

Την εικόνα μίας καθαρής, αλλά σχετικά μικρής δημοσκοπικής πτώσης για τη ΝΔ

Ν. Καρανίκας: «Τον ΣΥΡΙΖΑ πλέον τον θεωρώ ένα κόμμα παράγκα»

Σκληρή και αιχμηρή κριτική άσκησε ο Νίκος Καρανίκας προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας

Γ. Παπαχρήστος: «Ο Τσίπρας θα διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Πότε θα ανακοινώσει το κόμμα του»

Ο Γιώργος Παπαχρήστος εκτιμά ότι η επόμενη κίνηση του Αλέξης Τσίπρας θα