Εντείνονται οι πληροφορίες για διάγγελμα Τσίπρα απόψε το βράδυ

2 λεπτά ανάγνωση
8 Δεκεμβρίου 2016

Τις τελευταίες ώρες εντείνονται οι πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει διάγγελμα απόψε το βράδυ, μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο πρωθυπουργός αναμένεται να εξαγγείλει αντί-μετρα στη λιτότητα, ειδικότερα έκτακτα μέτρα ενίσχυσης ευπαθών ομάδων.

Η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη να δείξει έμπρακτα ότι δεν εγκαταλείπει την πολιτική κατά της λιτότητας λόγω της δημοσιονομικής πολιτικής και ότι θα χρησιμοποιήσει το πλεόνασμα του 2016 για να βοηθήσει τους οικονομικά ασθενέστερους.

Τα μέτρα αυτά θα ανακοινωθούν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και το Σάββατο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Πορτοσάλτε για Μ. Καρυστιανού: «Είναι βέβαιο ότι δεν ξέρει από πολιτική – Θαυμάζω το αυτοκρατορικό ύφος»

Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τις πολιτικές κινήσεις της Μαρίας

Π. Βλάχος: «Έχουμε την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης»

Η δήλωση του Π. Βλάχου περί «πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης» κινείται

Δημοσιονομική υπεραπόδοση: Στα €3,5 δισ. το πλεόνασμα – €6,2 δισ. τα φοροέσοδα τον Ιανουάριο

Πλεόνασμα €2.287 εκατ.  τον Ιανουάριο, έναντι του στόχου για πλεόνασμα €543 εκατ..