Επίθεση με βιτριόλι: Με συγγνώμη ξεκίνησε την απολογία της η 37χρονη Έφη

2 λεπτά ανάγνωση
14 Οκτωβρίου 2021

Mε μια συγνώμη προς την Ιωάννα, την οικογένειά της παθούσας αλλά και τη δικής της οικογένεια ξεκίνησε την απολογία της η 37χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Τη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και στην οικογένειά της. Αλλά και από την οικογένεια μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου» ήταν τα πρώτα λόγια της απολογίας της κατηγορουμένης.

 


Νωρίτερα:

Η Κακαράντζουλα έφτασε στο δικαστήριο ανέκφραστη και με το κεφάλι ψηλά. Ξεκίνησε η απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι. Παρούσα και η Ιωάννα.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντ. Τραμπ: «Δεν έχουμε καν αρχίσει να τους χτυπάμε σκληρά. Το μεγάλο κύμα δεν έχει καν συμβεί»

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν αποκλείει αποστολή αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράν,

Ισραήλ: Προληπτική επίθεση εναντίον του Ιράν 

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε σήμερα προληπτική επίθεση εναντίον του Ιράν.

Η επίθεση της Χαμάς πριν δύο χρόνια: ο πόλεμος, οι προσπάθειες για εκεχειρία και η δύσκολη πορεία προς την ειρήνη

Η επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ πριν δύο χρόνια αποτέλεσε σημείο