Επιχείρηση επαναφοράς στην κανονικότητα

3 λεπτά ανάγνωση
28 Νοεμβρίου 2019

Το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να αλλάξει άρδην την ατζέντα, μετά το περιστατικό με τον τέως διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας, Κωνσταντίνο Πατέρα.  Και αυτό γιατί στο Μαξίμου γνωρίζουν ότι οι εντυπώσεις είναι εξαιρετικά αρνητικές και ειδικά στο κοινό που στήριξε τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη για να επιχειρήσει ρήξη ακριβώς με αυτές τις παθογένειες του ελληνικού κράτους.

Από σήμερα, λοιπόν, στο επίκεντρο της προσοχής θα βρίσκεται η οικονομία, με το φορολογικό να μπαίνει στη Βουλή, το ασφαλιστικό να παρουσιάζεται ως προς τις γενικές του κατευθύνσεις στο υπουργικό και την κυβέρνηση παράλληλα να προβαίνει στον προγραμματισμό των προσλήψεων για το 2020. Άλλωστε, στην κυβέρνηση γνωρίζουν ότι το δυνατό σημείο τους είναι η οικονομία, οπότε θα επιδιώξουν να προτάξουν τα θετικά «μαντάτα» για την παραγωγική Ελλάδα από το φορολογικό και το ασφαλιστικό.

Για να ξέρετε, πάντως, στο παρασκήνιο «σφάζονται» παλικάρια για το ποιος ευθύνεται για την υπόθεση Πατέρα. Ήδη, τα καμπανάκια στον κάμπο χτυπάνε επικίνδυνα για μερικούς-μερικούς, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση ο υπουργός Υγείας να δεχθεί να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος για τις επιλογές ορισμένων πολιτικών γραφείων της περιφέρειας.

Ο εξ απορρήτων

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ι. Χασαπόπουλος για Μητσοτάκη: «Όπου ζωάκι και χαρά, η Βασίλω πρώτη»

Η παρέμβαση του Ι. Χασαπόπουλου δείχνει μια επιλογή εύκολου εντυπωσιασμού αντί για

Σχέδιο παρέμβασης εξετάζει η κυβέρνηση για καύσιμα και ηλεκτρική ενέργεια

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για νέο κύκλο παρεμβάσεων στην οικονομία.

Μέση Ανατολή: Διπλωματικός «πυρετός» Μητσοτάκη – Η Ελλάδα στο επίκεντρο των εξελίξεων

Η Αθήνα εντείνει τη διπλωματική της κινητικότητα.