«Με πολεμούν για προσωπικές φιλοδοξίες» -Τι απαντά ο 80χρονος για την αποπομπή του

MarketNews

«Με πολεμούν για προσωπικές φιλοδοξίες» -Τι απαντά ο 80χρονος για την αποπομπή του, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

«Δεν υπάρχει όριο ηλικίας στην προκήρυξη για τη διοίκηση των νοσοκομείων, και έχω ένα αξιόλογο βιογραφικό. Έχω διδακτορικό ψυχολογίας, έχω διδάξει ψυχολογία, έχω κάποια σχέση με το χώρο της υγείας. Όλη μου η οικογένεια είναι μέσα στο ιατρικό επάγγελμα. Σ’ αυτήν περίπτωση όμως, δεν ήθελαν γιατρό, ήθελαν μάνατζερ και με επέλεξαν. Έτσι αποφάσισε η επιτροπή, που ήταν υπεύθυνη για την αξιολόγηση. Εγώ έκανα ό,τι προέβλεπε η προκήρυξη, στην περιοχή μας ήμασταν 35 υποψήφιοι», σημείωσε στον Ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7

«Η επίθεση στο πρόσωπό μου εξυπηρετεί προσωπικές φιλοδοξίες και έχω την αίσθηση ότι είναι και μία ευκαιρία ορισμένοι να εκτονωθούν, έχοντας μίσος εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων. Θα είμαστε από αυτούς, που όχι μόνο θα πετύχουν, άλλα θα προσφέρουν και τεράστιο έργο. Να είστε σίγουροι, ότι αν για οποιοδήποτε λόγο εμποδίζομαι να κάνω αυτό που θέλω να κάνω, θα σηκωθώ και θα φύγω μόνος μου», συμπλήρωσε.
 

Νωρίτερα:

Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κωνσταντίνου Πατέρα από τη θέση του Διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας μετά το σάλο που προκάλεσε ο διορισμός του.

Τι έγινε νωρίτερα

Φαίνεται σουρεαλιστικό να είναι στην ίδια πρόταση οι λέξεις 80χρονος και νέος (διοικητής), όμως η κυβέρνηση έκρινε (;) ότι ο κύριος Κωνσταντίνος Πατέρας, πολιτευτής της ΝΔ, πρώην πολιτευτής του ΛΑΟΣ και των ΑΝ.ΕΛ και πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Τρικάλων, είναι ο καταλληλότερος για να διοικήσει ένα νοσοκομείο.

Μιλώντας σε τοπικό ρ/σ των Τρικάλων (ράδιο Ζυγός) ο κ. Πατέρας ξεκαθάρισε πως θα κρατήσει το μισθό του διοικητή κι όχι τη σύνταξη που λαμβάνει.

Το όνομα του νέου υπέργηρου διοικητή σχολιάζεται κυρίως υπό μορφή τρολαρίσματος στα σόσιαλ μίντια, μαζί με καμιά δεκαριά στρατιωτικούς εν αποστρατεία, οι οποίοι επίσης τοποθετήθηκαν διοικητές σε νοσοκομεία της χώρας.

Οι ΑΝΕΛ τον είχαν «κράξει» δημοσίως το 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ Κ. ΠΑΤΕΡΑ

«Ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους.

Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα.

Παρακαλούνται όσοι από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ επιθυμούν κυβερνητικές θέσεις χωρίς να διαθέτουν τα προσόντα, να αποχωρήσουν».