Eurobank Properties: Κέρδη 25,6 εκατ. ευρώ στο 9μηνο

2 λεπτά ανάγνωση
11 Νοεμβρίου 2013

Καθαρά κέρδη 25,6 εκατ. ευρώ παρουσίασε η Eurobank Properties στο εννεάμηνο του 2013, έναντι κερδών 28,6 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα, μη συμπεριλαμβανόμενης της επίπτωσης των ζημιών από αποτίμηση.

Τα έσοδα από ενοίκια παρουσίασαν μείωση 7%, από 30 εκατ. ευρώ σε 28 εκατ. ευρώ, κυρίως λόγω των μειώσεων των μισθωμάτων, έτσι ώστε να εναρμονισθούν με τις συνθήκες της αγοράς. Τα έσοδα από τόκους μειώθηκαν κατά 14%, από 6,6 εκατ. ευρώ σε 5,7 εκατ. ευρώ, λόγω της σημαντικής μείωσης των καταθετικών επιτοκίων.

Τα χρηματοοικονομικά έξοδα μειώθηκαν κατά 32%, από 2,5 εκατ. ευρώ σε 1,7 εκατ. ευρώ, λόγω των μειωμένων επιτοκίων Euribor και κυρίως λόγω της αποπληρωμής μέρους των δανειακών υποχρεώσεων, ενώ τα έξοδα των φόρων αυξήθηκαν κατά 17%, από 1,8 εκατ. ευρώ σε 2,1 εκατ. ευρώ, κυρίως λόγω της μερικής επιβάρυνσης του ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών κατά την περσινή περίοδο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

BNP Paribas: Άλμα 28% στα καθαρά κέρδη με €2,97 δισ. στο τρίμηνο

Η BNP Paribas κατέγραψε ισχυρή άνοδο κερδοφορίας, ανακοινώνοντας αύξηση 28% στα καθαρά

ΟΠΑΠ: Στα €361,3 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο

Στα 361,3 εκατ. ευρω διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη το εννεάμηνο 2025 του

CrediaBank: Νέα ρεκόρ επιδόσεων στο εννεάμηνο 2025

Ενίσχυση σε όλα τα οργανικά μεγέθη του Ομίλου και νέο ρεκόρ επιδόσεων