“Φιάσκο” η ομιλία Τσίπρα στα Χανιά

2 λεπτά ανάγνωση
26 Απριλίου 2023

Μετά το “φιάσκο” της συγκέντρωσης για την ομιλία Τσίπρα στην Κω, και η συγκέντρωση στα Χανιά αποδείχθηκε αποτυχία.

Σύμφωνα με την omadaalithias.gr, αν, μάλιστα, γίνει σύγκριση με τη συγκέντρωση της ΝΔ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη τέσσερις ημέρες πριν, στον ίδιο χώρο, τα αποτελέσματα της συγκέντρωσης για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκαρδιωτικά.

Αυτό φαίνεται και στη φωτογραφία που ανήρτησε ο Παύλος Πολάκης στο facebook όπου φαίνονται τα κενά στον κόσμο.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι υποστηρικτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δήλωσαν απογοητευμένοι από την συγκέντρωση στα Χανιά σχολιάζοντας την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Πηγή: omadaalithias.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σ. Φάμελλος: «Να δώσουμε μια πρόταση για να φύγει η κυβέρνηση διαφθοράς του Μητσοτάκη»

Η τοποθέτηση του Σωκράτη Φάμελλου, με χαρακτηρισμούς περί «κυβέρνησης διαφθοράς», εγείρει ερωτήματα

Interview: Στις 12,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας – ΣΥΡΙΖΑ – Διαψεύδονται οι ελπίδες για το κόμμα Καρυστιανού!

Νέα δεδομένα καταγράφονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της

Κ. Μπάρκας: «Ζητάμε εκλογές για να ξεδιαλύνουμε μια σειρά ζητημάτων που αφορά το Κράτος Δικαίου και το Σύνταγμα της χώρας»

Ο Κώστας Μπάρκας επανέφερε το αίτημα για εκλογές, επικαλούμενος ζητήματα Κράτους Δικαίου