Για κακούργημα διώκεται ο Καρατζαφέρης

2 λεπτά ανάγνωση
7 Ιανουαρίου 2015

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στον Γιώργο Καρατζαφέρη για το γεγονός ότι δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του το ένα εκατομμύριο εξακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ, που του είχε καταθέσει σε off shore εταιρεία του ένας έμπορος όπλων.

Η δικογραφία θα ανατεθεί τώρα σε εφέτη ανακριτή, τον οποίο αναμένεται να ορίσει η Ολομέλεια Εφετών -πιθανότατα αύριο.

Ο εισαγγελέας διαφθοράς καλεί από τις 12 Ιανουαρίου σε απολογία τους εμπλεκόμενους στην γορά των πολεμικών ελικοπτέρων Super Puma -για την υπόθεση αυτή κατηγορείται και ο αρχηγός του ΛΑΟΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει δηλώσει ότι θα κρεμαστεί στο Σύνταγμα αν αποδειχθεί ότι πήρε μίζα και έχει υποστηρίξει ότι δε γνωρίζει το πρόσωπο που του φέρεται να του έχει καταθέσει τα χρήματα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.