Γιάννης Σαρακιώτης: Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

3 λεπτά ανάγνωση
28 Νοεμβρίου 2024

Στο γραφείο του προέδρου της Βουλής βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά ο βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης, προκειμένου να καταθέσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δήλωσή του μετά την αποχώρησή του από το γραφείο του προέδρου της Βουλής ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε: «Με επιστολή μου προς τον πρόεδρο της Βουλής γνωστοποίησα σήμερα την ανεξαρτητοποίηση μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Τα όσα έλαβαν χώρα το προηγούμενο χρονικό διάστημα είναι γνωστά σε όλους, αλλά δεν περιποιούν τιμή σε κανέναν. Δεν συναίνεσα σε όλα αυτά, δεν σιώπησα, έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά δεν εισακούστηκα.

» Δεν μπορώ να υποκρίνομαι ότι συνεχίζουμε όπως είμαστε, δεν συνέβη τίποτα και προχωράμε παρακάτω. Δεν μπορούν να ξεχαστούν τα πάντα. Το τραύμα αυτή τη στιγμή είναι και νωπό αλλά και βαθύ. Σε ότι με αφορά, από τη θέση του ανεξάρτητου βουλευτή Φθιώτιδας, θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου αναδεικνύοντας καθημερινά τα προβλήματα και τις αγωνίες τους».

Σε ερώτηση αν εντάσσεται στο κόμμα Κασσελάκη, δεν έδωσε απάντηση. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μένει πλέον με 28 βουλευτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη