Γ. Καραμέρος: «Η Καρυστιανού δεν έχει μιλήσει για τον Μητσοτάκη για βδομάδες, επέλεξε να επιτεθεί στον Τσίπρα»

1 λεπτό ανάγνωση
13 Ιανουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Γιώργος Καραμέρος σχολίασε με νόημα ότι η Μαρία Καρυστιανού δεν έχει αναφερθεί εδώ και εβδομάδες στον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας πως η στάση της δείχνει ξεκάθαρη μετατόπιση στόχευσης.

Όπως τόνισε, η κ. Καρυστιανού επέλεξε συνειδητά να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που, κατά τον ίδιο, γεννά εύλογα πολιτικά ερωτήματα για τα κίνητρα και τη χρονική συγκυρία των παρεμβάσεών της.

Ο κ. Καραμέρος υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη επιλογή δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία, αφήνοντας αιχμές για πολιτική στόχευση που ξεπερνά το πλαίσιο της κοινωνικής διαμαρτυρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

Γ. Βαρουφάκης: «Πρέπει να καταργήσουμε τα funds»

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επανέφερε τη γνωστή συνταγή των εύκολων λύσεων, ζητώντας την

Το χειρότερο είδος από όλα τα φίδια, το φίδι δεκανίκι του φιδιού…

Πέρασαν τρεις μέρες, από την Δευτέρα το βράδυ, που είδα το επεισόδιο