Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου

Η κυνική ομολογία 24χρονου από την Πάτρα – Μου άρεσε η γάτα και αποφάσισα να την εξοντώσω

3 λεπτά ανάγνωση
4 Μαΐου 2022

Απίστευτα είναι τα όσα είπε ένας 24χρονος από την Πάτρα που πριν 10 μήνες σκότωσε μια γάτα με ένα ξυράφι.

Ο νεαρός από την Πάτρα στην απολογία του υποστήριξε ότι σκότωσε τη γάτα γιατί… του άρεσε. Σύμφωνα με το pelop.gr, ο 24χρονος δράστης έδωσε αυτή την ανήκουστη εξήγηση για το απεχθές περιστατικό που έγινε πριν 10 μήνες, σε γειτονιά της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Εχει ήδη προφυλακισθεί και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, πρόκειται δε να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τη Δευτέρα 23 Μαΐου.

Με τον καινούργιο νόμο, ο φόνος ζώου χαρακτηρίζεται κακούργημα και ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου.

«Μου άρεσε η γάτα μόλις την είδα και αποφάσισα να την εξοντώσω», είπε με κυνισμό στους εμβρόντητους αστυνομικούς στις 26 Ιουλίου 2021, που έλαβε χώρα το απεχθές περιστατικό σε γειτονιά της Πάτρας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα ξυράφι και την τραυμάτισε θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, που έσπευσε επί τόπου και συνέλαβε τον 24χρονο, ο οποίος ήταν ατάραχος και περιέγραψε την αποτρόπαια πράξη του με απόλυτη φυσικότητα και απάθεια, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έναρξη λειτουργίας των τελευταίων 10 χιλιομέτρων από Μιντιλόγλι – Καμίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου

Η Ολυμπία Οδός ενημερώνει πως το τμήμα από Μιντιλόγλι – Καμίνια (μήκους

Ολιγόωρος αποκλεισμός της εξόδου του Κόμβου Κ1της Περιμετρικής Πατρών για εργασίες ασφαλτόστρωσης

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν το απόγευμα του Σαββάτου 8/11/2025

Ολιγόωρος αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Κόμβου Κ1 της Περιμετρικής Πατρών

Στο πλαίσιο ασφαλτικών εργασιών επί της οδού Διοδώρου στην περιοχή της Κάτω