ΗΠΑ: Από τη Χαβάη υπέγραψε ο Ομπάμα τη συμφωνία για τον προϋπολογισμό

2 λεπτά ανάγνωση
27 Δεκεμβρίου 2013

Ο Aμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε την Πέμπτη τη διετή συμφωνία για τον προϋπολογισμό των Ηνωμένων Πολιτειών που επετεύχθη μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών στο Κογκρέσο νωρίτερα αυτό το μήνα.

Το νομοσχέδιο ήταν μεταξύ επτά νόμων συνολικά που υπέγραψε ο πρόεδρος Ομπάμα, από τη Χαβάη όπου περνά εορταστικές οικογενειακές διακοπές.

Η Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών πέρασε τη συμφωνία για τον προϋπολογισμό στις 18 Δεκεμβρίου, η οποία θα διευκολύνει την αυτόματη περικοπή των δαπανών και τη μείωση του κινδύνου της εκ νέου διακοπής λειτουργίας της κυβέρνησης όπως συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο δημιουργώντας σοβαρή αναστάτωση στη ζωή χιλιάδων δημόσιων υπαλλήλων από το κλείσιμο πολλών οργανισμών.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πιο δημοφιλής σταρ του TikTok στον κόσμο εγκαταλείπει τις ΗΠΑ μετά την κράτησή του από το ICE

Ο Khaby Lame φέρεται να έχει παραβεί τους όρους της βίζας του

Χαβάη: Στους 110 οι νεκροί – Φόβοι για ιδιαίτερα βαρύ απολογισμό

Ο απολογισμός των θυμάτων των πυρκαγιών που σχεδόν έσβησαν από τον χάρτη

Χαβάη: Πριν και μετά την καταστροφή της Λαχάϊνα

Πριν και μετά την καταστροφή της Λαχάϊνα στη Χαβάη. Εικόνες καταστροφής.