Ιταλία: Ένας νεκρός από τις σαρωτικές πλημμύρες

2 λεπτά ανάγνωση
22 Οκτωβρίου 2019

Ένας οδηγός ταξί πνίγηκε στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των ισχυρών καταιγίδων, που προκάλεσαν σαρωτικές πλημμύρες και κατέστρεψαν μία γέφυρα στη βόρεια Ιταλία.

Το ταξί παρασύρθηκε από τα λασπόνερα στην πόλη Καπριάτα ντ’ Όρμπα (περιοχή Πιεμόντε, βορειοδυτικά), όπου επίσης κατέρρευσε μια γέφυρα. Ένας επιβάτης του οχήματος κατάφερε να βγει από το ταξί και να σωθεί αφού κρεμάστηκε από τα κλαδιά ενός δέντρου, μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ.

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους χθες στη Λιγουρία (βορειοανατολικά), την ώρα που οι πυροσβέστες διεξήγαγαν 900 επιχειρήσεις διάσωσης μεταξύ της Γένοβας και του Μιλάνου, όπου πλημμύρισαν δρόμοι και σιδηροδρομικές γραμμές και η κυκλοφορία διακόπηκε.

Η στάθμη του ποταμού Πάδου, που διασχίζει την Ιταλία από τα δυτικά στα ανατολικά, ανήλθε σε ύψος 3,5 μέτρων σε διάστημα 24 ωρών, ανέφερε η μεγαλύτερη αγροτική ένωση της Ιταλίας Coldiretti.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα: Πρόταση του εισαγγελέα να γίνει δεκτή η αίτηση αναίρεσης της απόφασης

Συζητείται σήμερα η αίτηση αναίρεσης της απόφασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για τις

Η καταιγίδα Τραμπ ξεκινά, αλλά η Ελλάδα έχει άμυνες

Η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία, οι τρεις μεγαλύτερες οικονομίες της

Ιταλία: Στο 0,6% από 0,7% η ανάπτυξη φέτος σύμφωνα με το ΔΝΤ

Η μικρή φετινή επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης οφείλεται στη μείωση του ρυθμού