Ελ. Καλογεροπούλου: «Μιλάει η κυβέρνηση για fake news; Μη τρελαθούμε, γαμώτο μου!»

2 λεπτά ανάγνωση
12 Μαρτίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η τοποθέτηση της Ελένης Καλογεροπούλου, η οποία με έντονο ύφος δήλωσε «μιλάει η κυβέρνηση για fake news; Μη τρελαθούμε, γαμώτο μου», κινείται σε μια γραμμή σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης που αφήνει στην άκρη την ουσία της συζήτησης.

Σε μια περίοδο όπου η δημόσια συζήτηση για την παραπληροφόρηση και τα fake news απαιτεί τεκμηριωμένα επιχειρήματα και σοβαρό πολιτικό λόγο, τέτοιου είδους εκφράσεις περισσότερο ενισχύουν την πόλωση παρά συμβάλλουν σε μια ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση.

Η πολιτική κριτική οφείλει να βασίζεται σε στοιχεία και επιχειρήματα και όχι σε συνθηματολογικές εξάρσεις που τελικά υποβαθμίζουν τον δημόσιο διάλογο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Καρυστιανού: Ανακοίνωσε το κόμμα της «Ξεκινάμε για την ελπίδα»

Το κόμμα της ανακοίνωσε η Μαρία Καρυστιανού, σήμερα 1η Απριλίου μέσω ανάρτησής

Π. Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας συνιστά μια σοβαρή εξέλιξη

«Η σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας συνιστά μια σοβαρή εξέλιξη», δήλωσε ο

Ντ. Τραμπ: «Ο νέος ηγέτης του Ιράν ζήτησε κατάπαυση του πυρός»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι ο νέος ηγέτης του