Α. Κανάκης για Alitheia Forum: «Φόρουμ γελοιότητας και θράσους – Σαν να κάνει φόρουμ ο Χάνιμπαλ με καλεσμένους τον Τζακ Αντεροβγάλτη και τον Ζόντιακ»

1 λεπτό ανάγνωση
12 Μαρτίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη για το Alitheia Forum, το οποίο χαρακτήρισε «φόρουμ γελοιότητας και θράσους», χρησιμοποιώντας μάλιστα ακραίες παρομοιώσεις, κινείται περισσότερο στη λογική της υπερβολής παρά μιας ουσιαστικής κριτικής.

Όταν η δημόσια παρέμβαση περιορίζεται σε βαρείς χαρακτηρισμούς και προκλητικές συγκρίσεις, ο δημόσιος διάλογος μετατρέπεται εύκολα σε πεδίο εντυπώσεων αντί για χώρο ανταλλαγής επιχειρημάτων. Σε μια περίοδο που η πολιτική συζήτηση απαιτεί νηφαλιότητα και τεκμηρίωση, τέτοιες τοποθετήσεις δύσκολα συμβάλλουν σε έναν σοβαρό και παραγωγικό διάλογο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΝΤ: Παράδειγμα για άλλες χώρες η μεταρρύθμιση της φορολογικής διοίκησης στην Ελλάδα

Έκθεση του ΔΝΤ αναγνωρίζει τη μεταρρύθμιση της φορολογικής διοίκησης ως βασικό παράγοντα

Ενεργειακό σοκ στις αγορές: Brent και WTI εκτοξεύονται λόγω Ορμούζ και Μέσης Ανατολής

Ισχυρές πιέσεις συνεχίζουν να δέχονται οι διεθνείς αγορές ενέργειας.

ΟΟΣΑ: Στην Ελλάδα, η μεγαλύτερη αύξηση του εισοδήματος νοικοκυριών το δ’ τρίμηνο του 2025

Η Ελλάδα κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση πραγματικού κατά κεφαλήν εισοδήματος στον ΟΟΣΑ