Κατάληψη στο υπουργείο Εσωτερικών από την ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους συμβασιούχους

2 λεπτά ανάγνωση
19 Ιουνίου 2017

Υπό κατάληψη βρίσκεται από νωρίς το πρωί το υπουργείο Εσωτερικών από την ΠΟΕ-ΟΤΑ που αντιδρά στο ζήτημα των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων, μετά και την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 80-100 περίπου εργαζόμενοι στους Δήμους, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, κατάφεραν και έφτασαν στον τρίτο όροφο και το γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, προκειμένου να πραγματοποιήσουν κατάληψη.

Ήδη έχουν ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας οι καταλήψεις από εργαζομένους σε δήμους των αμαξοστασίων με τα απορριμματοφόρα καθώς καταγγέλλουν «ψέματα και κοροϊδία» από την πλευρά του υπουργείου Εσωτερικών, απαιτώντας να μην γίνει καμία απόλυση των συμβασιούχων καθαριότητας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

Κατάληψη θέσης στάθμευσης με εμπόδια: Διοικητικό πρόστιμο 350€ προβλέπει ο Νέος ΚΟΚ

Η αυθαίρετη «δέσμευση» θέσης στάθμευσης με καρέκλες, κώνους, καφάσια ή άλλα αντικείμενα

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε