KEEP WALKING KYRIAKOS!!!

6 λεπτά ανάγνωση
19 Σεπτεμβρίου 2016
ΜΕΣΤΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ & ΄΄ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΣ΄΄ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΕΘ.
 
Σαν ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗΣ περίμενα μεγαλύτερη ΤΟΛΜΗ στην ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ & ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, αλλά επειδή η χώρα έχει ΔΙΑΛΥΘΕΙ και η οικονομία είναι σε ΤΕΛΜΑ, χρειάζεται ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
 
Χρειάζεται μια κυβέρνηση τεχνοκρατών που με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ θα επαναφέρουν κλίμα ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ και θα δώσουν ΚΙΝΗΤΡΑ για ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
 
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ.
ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΟ 25% ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΣ ΔΕΚΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΑΜΕΙΩΝ κλπ (και συγγενών τους) από το 1980 και μετά. Ότι ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 50% με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς δίκες.
ΑΜΕΣΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ που έφυγαν τα τελευταία 10 χρόνια στο εξωτερικό
50% φορολόγηση σε ότι ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ των αδύναμων νοικοκυριών που είναι στο όριο της φτώχειας.
ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ στους 3 τομείς που η ΕΛΛΑΔΑ έχει ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΝΑΥΤΙΛΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.& στην συνέχεια, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ.
 
Αν όλα αυτά δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ η χώρα μπαίνει σε ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
 
Ο Ελληνικός λαός πρέπει να ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και να ψηφίζει πολιτικά στελέχη που λένε την αλήθεια και ΔΕΝ χαιδεύουν αυτιά. Υπάρχουν στελέχη που με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ μπορούν να φέρουν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & να επιστρέψει η χώρα μας στο δρόμο της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, της ΕΡΓΑΣΙΑΣ, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
 
Μην ξεχνάμε πάντα ότι, ΄ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ .
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ είναι ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ που έχει ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ για ΡΗΞΕΙΣ & ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.
 
ΜΠΟΡΕΙ & ΠΡΕΠΕΙ να ενώσει ΟΛΕΣ τις ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σε μια κυβέρνηση ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ και να βγάλει την ΕΛΛΑΔΑ απο τα σημερινά ΑΔΙΕΞΟΔΑ.
 
ΚΕΕP WALKING KYRIAKOS και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ά. Πορτοσάλτε για Α. Σαμαρά: «Το πείσμα προς τον Μητσοτάκη μην τον οδηγεί σε δηλώσεις που ξεφεύγουν»

Οι συνεχείς δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά δείχνουν ότι το προσωπικό πείσμα υπερισχύει

Α. Σαμαράς: «Ο Μητσοτάκης είναι το χάος»

Η τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά περί «χάους» δεν αποτελεί πολιτικό επιχείρημα αλλά

Από τα Ιωάννινα η εκκίνηση της «γαλάζιας μηχανής» ενόψει 2027

Σε φάση πλήρους κινητοποίησης περνά από σήμερα ο κομματικός μηχανισμός της Νέας