Κίνα: Σε υψηλό 11 μηνών ο δείκτης PMI για τις υπηρεσίες

1 λεπτό ανάγνωση
5 Αυγούστου 2015

Η δραστηριότητα του κινεζικού κλάδου των υπηρεσιών παρέμεινε ισχυρή τον Ιούλιο, όπως έδειξε μια ιδιωτική έρευνα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, ο δείκτης PMI της Caixin σκαρφάλωσε σε υψηλό 11 μηνών τον Ιούλιο παρά τις ανησυχίες για τον αντίκτυπο που θα έχει στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες το selloff των τελευταίων εβδομάδων στα κινεζικά χρηματιστήρια.

Ο δείκτης PMI ενισχύθηκε στις 53,8 μονάδες τον Ιούλιο από 51,8 μονάδες τον Ιούνιο, σύμφωνα με την εκδοτική Caixin Media Co. και την εταιρεία ερευνών Markit. Μέτρηση πάνω από τις 50 μονάδες δείχνει επέκταση της δραστηριότητας από τον προηγούμενο μήνα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δασμοί και αντιδράσεις στις ΗΠΑ: Η οικονομική πολιτική σε σταυροδρόμι μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου

Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τους δασμούς Τραμπ κρίνοντας ότι επιβλήθηκαν χωρίς την

Η Ευρώπη σε σταυροδρόμι: Η απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον της οικονομίας

Η ευρωπαϊκή οικονομία βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι.

Η Κίνα και οι προκλήσεις της βιώσιμης ανάπτυξης

Η Κίνα συνεχίζει να αναπτύσσεται, αλλά με σαφώς χαμηλότερους ρυθμούς σε σχέση