Κίνα: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 134 τραυματίες εξαιτίας ισχυρού σεισμού

2 λεπτά ανάγνωση
18 Ιουνίου 2019

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, και άλλοι 134 τραυματίστηκαν, όταν ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε την επαρχία Σετσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τον οποίο έδωσαν στη δημοσιότητα τοπικοί αξιωματούχοι και μετέδωσαν κινεζικά κρατικά ΜΜΕ.

Πάνω από 4.000 άνθρωποι θα αναγκαστούν να εκτοπιστούν εξαιτίας του σεισμού, αφού προκάλεσε ζημιές ή κατέστρεψε ολοσχερώς πάνω από 10.000 κατοικίες στη μεγαλούπολη Γιμπίν (5,5 εκατ. κάτοικοι).

Πλάνα που μεταδόθηκαν από κινεζικά κρατικά τηλεοπτικά δίκτυα εικονίζουν σωστικά συνεργεία καθώς απομακρύνουν πάνω σε φορείο ένα θύμα που μπόρεσαν να ανασύρουν από τα συντρίμμια ενός κτιρίου.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ά. Πορτοσάλτε για Τρίκαλα: «Το να λένε ότι η Κυβέρνηση δολοφόνησε είναι τυμβωρυχία και εκμετάλλευση του πόνου των συγγενών»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις αντιδράσεις για την υπόθεση των Τρικάλων.

Εφτά νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε τροχαίο στη Ρουμανία

Σε σοβαρό δυστύχημα φέρονται να εμπλέκονται Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Η Κίνα και οι προκλήσεις της βιώσιμης ανάπτυξης

Η Κίνα συνεχίζει να αναπτύσσεται, αλλά με σαφώς χαμηλότερους ρυθμούς σε σχέση