Κουβέλης: «Ψήφισα και θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ»

3 λεπτά ανάγνωση
23 Φεβρουαρίου 2017

Την στήριξη του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε ο Φώτης Κουβέλης.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερη από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου», είπε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στο ραδιόφωνο του «Action». Μάλιστα, αμφισβήτησε ακόμα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χρέωσε την ελληνική οικονομία 86 δισεκατομμύρια ευρώ.

Στην ερώτηση αν θα κατέβει στις εκλογές απάντησε «δεν θα μελλοντολογήσω και δεν θα πω τίποτα από αυτά που δεν έχω σχεδιάσει. Δεν είμαι ενταγμένος στο ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγω να λέω την πολιτική μου άποψη με τη σαφήνεια και ειλικρίνεια που διεκδικώ να έχω στον πολιτικό μου λόγο».

Στην ερώτηση «με ποιο κόμμα από αυτό που έχουμε μπροστά μας θα μπορούσε να είναι υποψήφιος ο Φώτης Κουβέλης» ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αποκάλυψε πως «το μόνο που θα σας πώ είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

UBS: Το εντυπωσιακό comeback των ελληνικών ομολόγων

Από «παράδειγμα προς αποφυγή» στις διεθνείς αγορές χρέους, η Ελλάδα έχει εξελιχθεί

Ποια θα κυριαρχήσει;

Χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος δημόσιας έκθεσης για να γίνει φανερό ότι η Μαρία

Από τα Ιωάννινα η εκκίνηση της «γαλάζιας μηχανής» ενόψει 2027

Σε φάση πλήρους κινητοποίησης περνά από σήμερα ο κομματικός μηχανισμός της Νέας