Κούλογλου: ΝΔ και τα φιλικά της μέσα παραποίησαν τις δηλώσεις μου στο BBC

4 λεπτά ανάγνωση
4 Σεπτεμβρίου 2022

Για παραποίηση δηλώσεων του στο BBC World Service, από τη “ΝΔ και τα φιλικά της μέσα”, κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέλιος Κούλογλου.

Σε δήλωσή του με τίτλο “η ‘μονταζιέρα’ της ΝΔ… και στο BBC”, ο κ. Κούλογλου ανέφερε: Μετά την συνέντευξη, η ΝΔ και τα φιλικά της μέσα παραποίησαν τις δηλώσεις μου στο BBC για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Τους συστήνω να ακούσουν όλη την εκπομπή, στην οποία η Ελλάδα του Μητσοτάκη παραλληλίζεται με την Ουγγαρία του Όρμπαν. Όσο για την απάντησή μου στην ερώτηση αν υπήρχαν νόμιμες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ, οι δηλώσεις μου είναι λέξη προς λέξη οι παρακάτω: ‘…Αυτό είναι σωστό. Ήταν μια κακή πρακτική από τότε και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όμως κατά την περίοδο της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, είχαμε μια αύξηση 30% στον αριθμό των παρακολουθήσεων σε σχέση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…’.

Παράλληλα, ο ευρωβουλευτής παραθέτει τις δηλώσεις που έκανε στο BBC World Service στην εκπομπή Weekend όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη υπάρχει μια συστηματική πρακτική: “Ένα σύστημα που θυμίζει τη Στάζι, τη διαβόητη Υπηρεσία πληροφοριών της Ανατολικής Γερμανίας γιατί η ιδέα είναι να ελέγχουν και την προσωπική ζωή των ανθρώπων προκειμένου να τους εκβιάζουν. Αυτή είναι η υπόθεση Ανδρουλάκη, δεν εξυπηρετείται κάποιο ζήτημα εθνικής ασφαλείας, παρακολουθώντας τον αρχηγό ενός πολιτικού κόμματος. Ποιο είναι το ζήτημα εθνικής ασφαλείας και γιατί δεν το λέει η κυβέρνηση;”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λ. Καρχιμάκης: «Όταν κερδίσει το ΠΑΣΟΚ θα συζητήσουμε με τα άλλα κόμματα στη βάση του προγράμματός μας»

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Καρχιμάκης δήλωσε πως «όταν κερδίσει το ΠΑΣΟΚ

Μ. Βορίδης: «Όσες πιθανότητες έχει η ΝΔ να πάρει 80% άλλες τόσες πιθανότητες έχει το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα»

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Μάκης Βορίδης τα σενάρια πολιτικής ανατροπής και

Μ. Βουλαρίνος για πόθεν έσχες Ανδρουλάκη: «Όταν γίνει Πρωθυπουργός θα φέρει το εκατομμύριο πίσω στην Ελλάδα»

Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τις συζητήσεις γύρω από το