Μη ξεχνάτε…οι άνθρωποι έτρωγαν από τα σκουπίδια -δεν υπήρχαν γάτες-σκύλοι -φέραμε την κανονικότητα

3 λεπτά ανάγνωση
1 Μαρτίου 2019

Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων που άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια, στην Αθήνα που είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι, είναι μια εικόνα πραγματική η οποία έχει εκλείψει. Αυτό ανέφερε από το Βήμα της Βουλής ο Τάσος Πετρόπουλος, όπου παρακολουθούσαν μαθητές από τα θεωρεία. 

Την περίοδο 2010 έως και το 2014, αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%.  Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων που άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια, στην Αθήνα που είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι, είναι μια εικόνα πραγματική η οποία έχει εκλείψει. Αντιμετωπίσαμε μια ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να τα καταστήσουμε αυτά παρελθόν», ανέφερε ο κ. Πετρόπουλος και ενημέρωσε τους μαθητές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε αγώνα για την επιστροφή στην κανονικότητα.

«Αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός. Είχαμε πλήρη κατάρρευση της οικονομίας και εκατομμύρια ζούσαν κάτω από όριο φτώχειας. Δεν μπορούμε να ξεχνάμε τις αιτίες που με αντίξοες συνθήκες η δική μας κυβέρνηση κλήθηκε να αντιμετωπίσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μητσοτάκης στη Βουλή με φόντο τη Μέση Ανατολή – Μήνυμα στήριξης στην Κύπρο και ανησυχία για την οικονομία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει στη Βουλή.

Κυρ. Μητσοτάκης: Το πρώτο εξάμηνο του 2025 το ρεύμα στην Ελλάδα ήταν 21% φθηνότερο από την υπόλοιπη Ευρώπη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απάντησε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Σπ. Μπιμπίλας για Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Έχω αισθανθεί ότι ξεπέρασε το όριο»

Όταν η κριτική προέρχεται πλέον εκ των έσω, το πολιτικό μήνυμα αποκτά