Κ. Βελόπουλος-πόθεν έσχες: €268.849,99 καταθέσεις – Δηλώνει 16 τραπεζικούς λογαριασμούς – 2 θυρίδες στην Eurobank

3 λεπτά ανάγνωση
29 Σεπτεμβρίου 2025

 Τα Πόθεν Έσχες των πολιτικών αρχηγών, με τα εισοδήματα του Κυριάκου Βελόπουλου για το 2023 (δήλωση το 2024) φτάνουν τις 60.641,05 ευρώ.

Το 2023 (πόθεν έσχες 2024) ο Κυριάκος Βελόπουλος δηλώνει εισοδήματα 60.641,05 ευρώ καθώς και καταθέσεις 268.849,99 ευρώ αλλά καμία άλλη μεταβολή στα ακίνητα, τη συμμετοχή σε εταιρείες και τις οφειλές από πιστωτικές κάρτες.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, το 2022 (πόθεν έσχες 2023) δηλώνει εισοδήματα 199.415,54 ευρώ τόσο από τη βουλευτική του αποζημίωση όσο και από μερίσματα, τόκους και δικαιώματα αλλά και από διάθεση περιουσιακών στοιχείων.

Δηλώνει, επίσης, ότι απέκτησε δύο τραπεζικές θυρίδες στην Eurobank.

Παράλληλα δηλώνει 16 τραπεζικούς λογαριασμούς είτε ως μοναδικός υπόχρεος είτε ως συνδικαιούχος, με κάποιους εξ αυτών εκ των οποίων μηδενικοί και συνολικό ποσό 231.127,81 ευρώ.

Ο κ. Βελόπουλος δήλωσε, επίσης, μια μονοκατοικία στις Μηλιές Πηλίου που αγόρασε, άλλη μια στην Πέλλα καθώς και μια μονοκατοικία και έναν βοσκότοπο στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής, ακίνητα που απέκτησε μέσω κληρονομιάς.

Στην κατοχή του προέδρου της Ελληνικής Λύσης είναι, ακόμα, ένα ΙΧ 1991 κ.ε., συμμετοχή σε μια ΕΠΕ και οφειλή 5.000 ευρώ σε πιστωτική κάρτα.

reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματικοοικονικες ενημερωσεις Ελλαδας

«Κλειδώνει» η πασχαλινή ενίσχυση έως €250 – Οι τελικές αποφάσεις προ των πυλών

Σε φάση εντατικής επεξεργασίας βρίσκεται στο οικονομικό επιτελείο σχέδιο για έκτακτη ενίσχυση

ΤτΕ: Ταμειακό πλεόνασμα €1,9 δισ. τον Ιανουάριο

Με ισχυρή εκκίνηση στο 2026, το ταμειακό αποτέλεσμα της Ελλάδας εμφανίζει σημαντική

ΕΕ: Σχέδιο επιτάχυνσης μεταρρυθμίσεων για μια πιο ισχυρή και ανταγωνιστική Ευρώπη

Η Ευρωπαϊκή Ένωση περνά σε νέα φάση οικονομικής στρατηγικής.