Μ. Καρυστιανού: «Ο κ. Καραχάλιος μιλάει για κάτι υποθετικό, για κάτι που δεν υπάρχει. Δεν είναι αυτό που πρέπει να ασχοληθούμε αυτή τη στιγμή»

3 λεπτά ανάγνωση
7 Νοεμβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

«Ο κ. Καραχάλιος μιλάει για κάτι υποθετικό, για κάτι που δεν υπάρχει. Δεν είναι αυτό που πρέπει να ασχοληθούμε αυτή τη στιγμή, η κοινωνία ζητάει να μάθει για τα σκάνδαλα»: αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε η Μαρία Καρυστιανού, όταν ρωτήθηκε, κατά την εμφάνισή της, στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, για τα σενάρια δημιουργίας κόμματος, στα οποία έχει αναφερθεί πολλάκις, εσχάτως, ο επικοινωνιολόγος Νίκος Καραχάλιος.

«Η λέξη κόμμα και το όνομά μου δεν είναι συμβατά» είπε, τονίζοντας πως ενθαρρύνει «τη μεγαλειώδη κοινωνική αντίδραση. Αυτήν στηρίζω και την ενισχύω».

Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε τον κ. Καραχάλιο, ο οποίος της συστήθηκε από έναν κοινό γνωστό, και ότι δεν γνώριζε πως ήταν σύμβουλος των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά. «Δεν ξέρω λοιπόν γιατί θα ήθελε να βρεθεί μαζί μου» σχολίασε.

«Φοβούνται τη δύναμη της κοινωνίας και προσπαθούν να αποδομήσουν τον σκοπό μας. Δολοφονίες χαρακτήρων, συκοφαντίες, ψεύδη, εδώ και 2,5 χρόνια προσπαθούν να με χτυπήσουν ακόμα και επαγγελματικά. Παρ’ όλα αυτά, η προσπάθειά μου να δικαιώσω το παιδί μου είναι ιερή και τίποτα δεν με σταματάει».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ η Ελένη Αυλωνίτου

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ η πρώην βουλευτής του κόμματος Ελένη Αυλωνίτου.

Α. Πορτοσάλτε: «Έχουμε κι επίσημα ρωσικό κόμμα – Με ρωσική γραμμή ο Θ. Αυγερινός»

Νέα σφοδρή πολιτική παρέμβαση έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε, εξαπολύοντας επίθεση κατά όσων,

ΔΝΤ: Παράδειγμα για άλλες χώρες η μεταρρύθμιση της φορολογικής διοίκησης στην Ελλάδα

Έκθεση του ΔΝΤ αναγνωρίζει τη μεταρρύθμιση της φορολογικής διοίκησης ως βασικό παράγοντα