Μετά την Αγαθοπούλου και η Κοντούλη παραιτήθηκε από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

2 λεπτά ανάγνωση
10 Απριλίου 2023

Δεν θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ιωάννα Κοντούλη όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.

Η κυρία Κοντούλη πληροφορήθηκε όπως γράφει στα social media ότι το όνομά της περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του βόρειου τομέα Αττικής.

Σύμφωνα με την ίδια κάτι τέτοιο δεν ισχύει ενώ είπε ότι έχει ενημερώσει αρμοδίως προκειμένου να υπάρξει επανόρθωση από την πλευρά της Κουμουνδούρου.

«Πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ήδη ενημέρωσα αρμοδίως και ζήτησα επανόρθωση», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη