Μητσοτάκης: «Δεν θα ανεχτούμε παράνομες εισόδους μεταναστών στην Ελλάδα»

2 λεπτά ανάγνωση
28 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε δήλωση για τα όσα διαδραματίζονται στον Έβρο, μετά την απόφαση της Τουρκίας να ανοίξει τα σύνορα της προς την Ελλάδα.

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού

Σημαντικός αριθμός μεταναστών και προσφύγων έχει συγκεντρωθεί σε μεγάλες ομάδες στα χερσαία σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας και έχουν προσπαθήσει να εισέλθουν στη χώρα παράνομα. Θέλω να είμαι σαφής: δεν θα ανεχτούμε παράνομες εισόδους στην Ελλάδα. Αυξάνουμε την ασφάλεια στα σύνορα. Η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη για τα τραγικά γεγονότα στη Συρία και δεν θα υποστεί τις συνέπειες αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι. Έχω ενημερώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κατάσταση.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

Μ. Καρυστιανού: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως θερμή υποδοχή»

Η δήλωση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει μια τάση πολιτικής υπεραπλούστευσης σε ένα

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε