Μπαλτάς: Έχουμε ξεφτιλιστεί ως κόμμα – Περιμένω τη διαγραφή μου

5 λεπτά ανάγνωση
24 Οκτωβρίου 2023
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, διέγραφε τον Δημήτρη Βίτσα, τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Νίκο Φίλη, άλλο ένα στέλεχος και πρώην υπουργός, ο Αριστείδης Μπαλτάς, έλεγε ότι περίμενε και αυτός τη δική του διαγραφή.

Μιλώντας αργά τη Δευτέρα στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη είπε ότι «έχουμε ξεφτιλιστεί ως κόμμα» και ότι «περιμένω και εγώ τη διαγραφή μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης διέγραψε μονοκοντυλιά από το κόμμα τον Νίκο Φίλη, τον Δημήτρη Βίτσα και τον Πάνο Σκούρλετη.

Αιτία οι τηλεοπτικές τους εμφανίσεις τη Δευτέρα, στις οποίες έβαλαν κατά της νέας ηγεσίας και της λειτουργίας του κόμματος, αφήνοντας αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις απόψεις του.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 31,2% η ΝΔ – Στο 3,3% η Κωνσταντοπούλου – Στο 0,6% ο ΣΥΡΙΖΑ

Ελαφρώς διαφοροποιημένη εικόνα σε σχέση με άλλες έρευνες του τελευταίου διαστήματος δίνει

Marc: Στο 30,8% η ΝΔ – 2ος ο Τσίπρας – “Γκρεμίζονται” ΚΚΕ – Πλεύση Ελευθερίας – Ελληνική Λύση

H μεγάλη ανατροπή στον χώρο της αντιπολίτευσης καταγράφει η πρώτη μέτρηση της

Metron Analysis: Στο 28,5% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. με 15,2% – Κυριαρχία Μητσοτάκη – ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής

Την κυριαρχία της ΝΔ και τον περαιτέρω κατακερματισμό της αντιπολίτευσης με το