Να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται ο Δ. Παπανώτας

1 λεπτό ανάγνωση
13 Σεπτεμβρίου 2024

Ανοιχτό το ενδεχόμενο άφησε ο Δημήτρης Παπανώτας να είναι και εκείνος υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. «Να σου πω το σκέφτομαι, δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο να το συμμαζέψει» είπε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο Talk989.

«Αν θες να σου απαντήσω σοβαρά, θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για ενωθούν οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω υποψηφιότητα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σ. Φάμελλος: «Να δώσουμε μια πρόταση για να φύγει η κυβέρνηση διαφθοράς του Μητσοτάκη»

Η τοποθέτηση του Σωκράτη Φάμελλου, με χαρακτηρισμούς περί «κυβέρνησης διαφθοράς», εγείρει ερωτήματα

Interview: Στις 12,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας – ΣΥΡΙΖΑ – Διαψεύδονται οι ελπίδες για το κόμμα Καρυστιανού!

Νέα δεδομένα καταγράφονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της

Κ. Μπάρκας: «Ζητάμε εκλογές για να ξεδιαλύνουμε μια σειρά ζητημάτων που αφορά το Κράτος Δικαίου και το Σύνταγμα της χώρας»

Ο Κώστας Μπάρκας επανέφερε το αίτημα για εκλογές, επικαλούμενος ζητήματα Κράτους Δικαίου