ΝΔ: «Χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού η εμφάνιση Απατζίδη στη Βουλή»

3 λεπτά ανάγνωση
21 Μαρτίου 2023

Την εμφάνιση της βουλευτού του ΜέΡΑ25, Μαρίας Απατζίδη, στη Βουλή, η οποία ανέβηκε στο βήμα φορώντας μια πλούζα, που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές» για την τραγωδία στα Τέμπη, σχολιάζει με μία σκληρή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία.

«Τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες», σημειώνει η Πειραιώς.

Και προσθέτει πως «η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, που πριν από δύο εβδομάδες είχε αποκαλέσει την κυβέρνηση ‘δολοφόνο’, ανέβηκε σήμερα στο Βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα που έγραφε ’57 νεκροί, 156 υποκριτές’».

«Επικίνδυνη πράξη εκφασισμού»

«Πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας», επισημαίνει η ΝΔ.

Και καλεί τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 «να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marc: Στο 30,8% η ΝΔ – 2ος ο Τσίπρας – “Γκρεμίζονται” ΚΚΕ – Πλεύση Ελευθερίας – Ελληνική Λύση

H μεγάλη ανατροπή στον χώρο της αντιπολίτευσης καταγράφει η πρώτη μέτρηση της

Metron Analysis: Στο 28,5% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. με 15,2% – Κυριαρχία Μητσοτάκη – ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής

Την κυριαρχία της ΝΔ και τον περαιτέρω κατακερματισμό της αντιπολίτευσης με το

GPO: Στο 28,6% η ΝΔ – Στο 1,3% ο ΣΥΡΙΖΑ – Στο 4,7% η Κωνσταντοπούλου

Τις τάσεις συνολικής αναδιάταξης των συσχετισμών σε όλο τον χώρο της αντιπολίτευσης