Νέα επεισόδια στα Εξάρχεια το βράδυ του Σαββάτου

2 λεπτά ανάγνωση
31 Μαρτίου 2019

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν για μία ακόμη νύχτα στα Εξάρχεια, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.

Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Κουντουριώτου, εκτοξεύοντας εναντίον των αστυνομικών βόμβες μολότοφ, από τις 01:20 έως τις 01:45, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στην οδό Τοσίτσα, αλλά και στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός, ενώ δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι επεισόδια σημειώθηκα στα Εξάρχεια και το βράδυ της Παρασκευής και συνελήφθησαν δύο Έλληνες, 24 και 31 ετών.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φωτογραφίες, λυπάμαι, αλλά εξευτελίζουν και απαξιώνουν οτιδήποτε δίκαιο υπάρχει σε αυτόν τον αγώνα!

Πιστεύω ότι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ασκούν ένα ιερό επάγγελμα! Από

Η αλητεία σε δημόσια θέα πρέπει να σταματήσει

Η εξέδρα δεν θα πάψει ποτέ να βρίζει. Ούτε στου Ολυμπιακού, ούτε

Τέμπη: Επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Μολότοφ στο προαύλιο της Βουλής

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Κουκουλοφόροι άναψαν