Νέο email για Folli Follie: «Ήταν ενήμερος και ο Αλέξης Τσίπρας!»

3 λεπτά ανάγνωση
22 Δεκεμβρίου 2020

Ένα νέο email που περιλαμβάνεται στην έκθεση της PwC και αποτελεί μέρος της σχετικής δικογραφίας για τη Folli Follie, φέρνει στη δημοσιότητα τo parapolitika.gr.

Σύμφωνα με αυτό το email το οποίο έχει ημερομηνία 9 Μαΐου του 2018 και ώρα 16:09 και παραλήπτη τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο και αποστολέα τον διευθυντή ασφαλείας Ν.Σ. ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (σύμφωνα πάντα με τον αποστολέα του email), εμφανίζεται να ήταν ενήμερος για τις μεθοδεύσεις σχετικά με την υπόθεση της Folli Follie.

Συγκεκριμένα στο email που έχει στη διάθεσή του το parapolitika.gr αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

Κύριε Τζώρτζη, Θα ήθελα να σας ενημερώσω περιληπτικά για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας.

Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Ο κος Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κ. Γ και του ανέφερε την κατάσταση.

Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κ. Λ. είπε ο κ. Τρ. να μην βγει ανακοίνωση και να πάμε στις 1615 για να συζητήσουμε μαζί τους για να έχουμε μια κοινή γραμμή (αυτοί και εμείς). «Ότι και να τους πουν στην επιτροπή μπορούμε να επέμβουμε.

Στη διάθεση σας
Ν.Σ.

Σ.Σ. Στη διάθεση του parapolitika.gr είναι τα πλήρη ονόματα που αναφέρονται στο email.

Πηγή: Parapolitika.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Real Polls: Στο 30,8% η ΝΔ -“Βυθίζεται” ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3,9%

Την εικόνα της ενίσχυσης της δημοσκοπικής εικόνας  της ΝΔ   που για πρώτη

Pulse: Στο 31,5% η ΝΔ – 18 μονάδες η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ – Πτώση και για Καρυστιανού

Μιάμιση μονάδα στην πρόθεση ψήφου και δύο στην εκτίμηση (ψήφου) κερδίζει η

Interview: Στο 34,1% η ΝΔ – Καταλληλότερος ο Κ. Μητσοτάκης με 32,6%

Στο 34,1% μέτρησε τη Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος δημοσκόπηση τηςInterview για την εφημερίδα Political.