Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στον ΑΝΤ1 – πού και πότε θα τον δούμε

2 λεπτά ανάγνωση
12 Νοεμβρίου 2018

Μπορεί ο Αντώνης Κανάκης να μην έχει πει λέξη για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του στη μετά ΑΝΤ1 εποχή, δεν κάνουν όμως το ίδιο και οι συνεργάτες του.

Ο Δήμητρης Σταρόβας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πρόδωσαν την είδηση σε εκδήλωση όπου συμμετείχαν. «Θα ξαναγυρίσουμε του χρόνου» είπε μεταξύ άλλων ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Στη φωλιά των Κου Κου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε και τις υπόλοιπες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες:

«Το Ράδιο Αρβύλα θα επιστρέψει. Από εκεί που είχε ο Αντώνης Κανάκης δύο προτάσεις και συζητούσε, τώρα πλέον έμεινε η μία πρόταση, η οποία είναι κοντοχωριανός… Δεν θα χρειάζεται ο άνθρωπος να φτιάχνει το υλικό, να το στέλνει στην Αθήνα με έγκριση, θα το δίνει στη Θεσσαλονίκη, homevideo προχωράμε. Επιστρέφει το αργότερο τον Φεβρουάριο του 2019».

Πηγή: Zappit 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Κανάκης για Μ. Βορίδη: «Τι τιμή βιώνουμε ως πολίτες»

Ο Αντώνης Κανάκης, που σήμερα υψώνει το δάχτυλο της ηθικής, καλό θα

Αν. Κανάκης για αγρότες: «Τι συνέβη τελικά, γιατί όλη αυτή η ταλαιπωρία;»

Ο Αντώνης Κανάκης άσκησε έντονη κριτική στους αγρότες, αμφισβητώντας τη σκοπιμότητα και

Έξαλλος με την… κανονικοποίηση της διαφθοράς ο Αντώνης Κανάκης: «Αυτός είναι ο καρκίνος της κοινωνίας μας»

Ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται οργισμένος για την «κανονικοποίηση της διαφθοράς», όμως η