Ο Κωνσταντίνος Ζούλας στον ΣΚΑΪ

2 λεπτά ανάγνωση
1 Οκτωβρίου 2024

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας, μετά την αποχώρησή του από την ΕΡΤ, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στον ΣΚΑΪ. 

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει: «Ο Όμιλος ΣΚΑΪ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Κωνσταντίνο Ζούλα.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας με μακρά πείρα στον χώρο των ΜΜΕ, έχει εργαστεί επί σχεδόν τρεις δεκαετίες ως δημοσιογράφος τόσο στον Τύπο, όσο και σε ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης της χώρας μας, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια υπήρξε πρόεδρος της ΕΡΤ, συμβάλλοντας καθοριστικά με τις καινοτόμες ιδέες του στην αναγέννηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Παναγόπουλου: Η ΕΡΤ αναστέλλει τη σύμβαση του Γ. Κακούση

Στην αναστολή της σύμβασης του δημοσιογράφου Γιώργου Κακούση προχώρησε η ΕΡΤ μετά

Ν. Παλαιτσάκη για ΕΡΤ: «Με ποια κριτήρια έχουν επιλεγεί οι άνθρωποι που λένε τα δελτία; Έχεις ακούσει τα ελληνικά τους;»

Η Νανά Παλαιτσάκη μιλάει αποκλειστικά στο Breakfast@Star για τα νούμερα τηλεθέασης της

Π. Γιαννόπουλος: «Ο Κ. Ζούλας πηγαίνοντας στον ΣΚΑΪ πήρε μαζί του τα ασσόδυα που είχε στην ΕΡΤ»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε με καυστικό τρόπο τη μετακίνηση του Κώστα Ζούλα